diil

Shakes & Fidget Serwer 8

• Nie jesteś zalogowany.

#1 2011-01-11 10:25:43

Gungreena

Gość

podanie

nick: Gungreena, mag lvl 22-23
aktywność: codziennie co dwie, trzy godziny
doświadczenie w s&f: postać w dobrej gildii na s6, oraz nieudana próba stworzenia gildii na s8
ile dziennie robisz pasków awanturniczości: 100%
jak z grzybkami na koncie: tylko te darmowe, jestem za stary by płacić za gry w przeglądarkach
co oferujesz jako wpisowe: kasiore co wyciągne z warty, i codzienna wpłata składek (jak jest ktoś pełnoletni to postawie flaszke)
dlaczego diil: Jesteście w pierwszej trójce, podobają mi się i akceptuje wasze zasady, jestem ogarnięty i szukam dobrej gildii z którą można daleko dojść
kilka słów od siebie: Nie ma opierdalania się, jestem fanem gry, sam jestem w początkowej fazie tworzenia silnika do gry w przeglądarce.
diil or die.

#2 2011-01-12 19:18:36

gungreena

Gość

Re: podanie

karzecie pisać podania, a i ta nikt nie odpisuje co i jak,
po co to robić.
Powinno być podanie dwie odpowiedzi i albo tak albo nie.
no zlitujcie się, bo nie wiem co robić.

#3 2011-01-13 08:59:18

eekZ

Moderator

Punktów :   

skoro nikt nie odpisuje to wydawałoby sie, że nikt nie jest zainteresowany, no ale.
mnie nie przekonałeś. : )

diil or die.

#4 2011-01-13 11:48:28

Gungreena

Gość

Pewnie jakby w podaniu znalazło się, kupuje grzyby regularnie, wpłacam co tydzień po 100 o na spokojnie by się i dwa miejsca dla mnie znalazły,
szkoda że nie liczy się już dobra zabawa tylko chęć posiadania jak największej ilości wszystkiego (a najbardziej grzybów)
pozdro

Stopka forum

RSS